La puta madre

Idag tankte jag pumpa facebook med foton. Satt i typ en och en halvtimme och laddade mitt USB-minne hemma pa laptopen. Hade massa schyssta bilder, fran Esquel, pa massa homies och fran skoldans-grejen. Sa kom jag ner nu och upptackte att skiten inte funkade... Inte forvanad, puta vida ;-) What can a brother do...

Ibland nar man ser saker...

... stannar man bara upp och tittar.Jag har borjat vanja mig vid att forvanas vid det har laget, eftersom jag i stort sett levt i forvanad i ungefar tva manader nu. Jag har flyttat till ett nytt land, for att upptacka vad som ofta verkar vara en helt ny varld. Folk beter sig annorlunda, pratar annorlunda, ser annorlunda ut,  till och med skrattar annorlunda (ja ja ja... :P), och det ar inte bara folket! Aven husen, vagarna och ALLT som kan vara annorlunda ar verkligen annorlunda.
Darfor var det markligt att en detalj sa liten som den jag stotte pa idag kunde fa mig att verkligen stanna till. Altlsa, ajg skamtar inte, ajg brojade tanka pa livet och allting, blev djup som fan...
Idag spelade jag min forsta golfrunda for i ar, praktiskt taget. Jag var ute med nagra homies till min vardfarsa och det gick val sadar, som vanligt med golfandet. Tills jag, efter 4,5 hal ahde min forsta bunkertraff. Full av forvantan och barnslig lust sprang jag med stora steg mot den stora sandladan,men klubban i beredskap, redo att drämma till, redo att forgora!!! men sa komemr jag fram, och far se...........Hall i er, morsan och farsan................................................................................................................... en vitlök vaxandes i bunkern!!!!!!!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska gora... kanner mig fortfarande lite yr och forvirrad som det ar i dagslaget, och forsoker hamta mig..  om det ar nagon som har liknande upplevelser, skriv ett privat mail, sa kan vi prata igenom saken... annars, skriv nagon gay kommentar... =)

RSS 2.0